Novosti Sport Događanja

Siniša Mioković: "Želimo biti još bolji"

10.02.2017. / Igor

-Cilj nam je biti još bolji. No, mi smo od lovca postali lovina te ambicije i drugih klubova treba poštivati. Vjerujem kako će već nakon prvih par kola situacija na vrhu iskristalizirati- rekao nam je trener Jamnice , iskusni Siniša Mioković.

Jesenski naslov nogometaša Jamnice u Jedinstvenoj županijskoj ligi za neke je bio iznenađenje, no ne i za stalne pratitelje zbivanja koji su znali kako momčad sastavljena od provjerenih i iskusnih igrača svakome može pomrsiti račune. To se i dogodilo, te prvi pratitelji Bistra, Croatia i Laduč za klubom iz Pisarovine kasne četiri boda, dok petoplasirana HNK Gorica II ima pet bodova manje. Želeći i na proljeće zadržati tu poziciju igrači Jamnice u odnosu na druge klubove dosta ranije su započeli s pripremama.

-Krenuli smo ranije kako bi igrači mogli odraditi što više treninga. Nažalost, zbog obaveza nam uvijek netko nedostaje, pogotovo na utakmica tako da mi je teško sastaviti momčad- kaže nam Mioković u čijem sastavu će u proljetnom dijelu prvenstva biti oporavljenici Britvec i Grčević.

Sinoć je Jamnica odradila još jednu od pripremnih utakmica. Protivnik je bila Dubrava Tim Kabel koja je upisala pobjedu od 3:1. Do proljetnog nastavka prvenstva u planu su još susreti protiv Jaruna (15. veljače), Save Strmec Samoborski (18. veljače), juniora Vinogradara (19. veljače), Vrbovca (22. veljače), Stupnika (25. veljače) te Ilovca (26. veljače).

Podijeli