Novosti Sport Događanja

Štafeta OK Jelen šesta na prvenstvu Kapele

28.04.2017. / Igor

Proteklog vikenda zagrebačke Dugave ugostile su najbolje hrvatske orijentaciste na 32. prvenstvu Kapele. U organizaciji OK Kapela održane su dvije utrke, Prvenstvo Hrvatske u sprintu te sprint štafeta.

Natjecatelji Orijentacijskog kluba Jelen nastupili su sa sedam članova od kojih je u sprintu najuspješniji bio Marijan Bogović s desetim mjestom u najjačoj muškoj kategoriji. U istoj kategoriji Marko Košturić zauzima jedanaesto mjesto, Josip Odžić i Dalibor Stankovski trinaesto i četrnaesto, dok je Ivan Šeperić-Grdiša ostao bez plasmana zbog tehničke pogreške. Monika Martina Sipina Halper u najjačoj ženskoj kategoriji zauzela je dvanaesto mjesto.

Na natjecanju u sprint štafeti Jelenaši su nastupili u sastavu Ana Beblek, Monika Martina Sipina Halper i Ivan Šeperić-Grdiša te su u konkurenciji 20 štafeta zauzeli šesto mjesto.

Galerija slika

Štafeta OK Jelen šesta na prvenstvu Kapele Štafeta OK Jelen šesta na prvenstvu Kapele Štafeta OK Jelen šesta na prvenstvu Kapele Štafeta OK Jelen šesta na prvenstvu Kapele Štafeta OK Jelen šesta na prvenstvu Kapele

Podijeli