Novosti Sport Događanja

Startala nova nogometna sezona

30.08.2017. / Igor

Uz nogometaše Vinogradara koji su na startu prvenstva uknjižili bod u susretu protiv Dugog Sela, na travnjak su istrčali i ostali klubovi jaskanskog nogometnog Središta koji se natječu u Jedinstvenoj, Prvoj i Drugoj županijskoj ligi. 

Veliko iznenađenje na startu prvenstva Jedinstvene županijske lige priredili su nogometaši Kupinca koji su na domaćem terenu iznenadili prvog favorita lige, Bistru koju su porazili s 2:0. Prošlogodišnji viceprvaci lige, igrači Jamnice novo su prvenstvo otvorili porazom u Jakovlju gdje ih je domaći Dinamo porazio s 2:1.

Na staru 1. ŽNL odmah na startu na Centrali je odigran lokalni derbi između Jaske i Krašića. Uvjerljivu pobjedu od 6:1 proslavili su domaći igrači u čijim se redovima istaknuo trostruki strijelac Krunoslav Novosel. Uz Jasku bodove na startu prvenstva upisuje još jedino klinčaselska Mladost koja je u Klokočevcu odigrala 0:0 protiv istoimenog domaćina. Dinamo je u Kraju Donjem od Mladosti poražen s 4:1.

U 2. ŽNL na startu prvenstva postignuti su sljedeći rezultati; Desinec-Galgovo 2:3, Stupnik-Zdenčina 1:3, Donja Kupčina-Pušća 3:1, susret između Mladosti i Pribića nije odigran, dok je Croatia bila sloboda.

Podijeli