Novosti Sport Događanja

STK Jaska - STŠK Dugo Selo 1:1

12.02.2017. / Igor

Nastavak stolnoteniskog prvenstva u Prvoj ligi za muškarce i žene donio je županijski derbi između ekipa Jaske i Dugog Sela. Svakom je klubu pripala po pobjeda, jer uspjeh stolnotenisača Dugog Sela nisu popratile i njihove kolegice koje su nakon velike borbe morale potpisati kapitulacije pred Jaskankama koje su ovim trijumfom ostale u igri za naslovom prvaka.

Stolnotenisači uzeli tek dva seta

Iako je jaskanska ekipa u Dugo Selo otputovala s velikim ambicijama s obzirom na to da su upravo s Dugim Selom i Velikom Goricom Stanfar dijelili prvo mjesto na ljestvici, na kraju je doživjela težak, ali zasluženi poraz od 4:0 osvojivši tek dva seta. Odlična mlada domaća ekipa Jaskancima nije pružila niti najmanju šansu da im se revanširaju za dosad jedini poraz u ligi, već su sigurnom pobjedom zadržali prvo mjesto, dok su šanse jaskanskih stolnotenisača za prvim mjestom svedene na minimum.

Jaskanke ostale u borbi za naslov

I dok su stolnotenisači gostovali u Dugom Selu, put Jaske otišle su stolnotenisačice Dugog Sela koje su bile rezultatski izjednačene s Jaskankama koje su u međusobnom susretu ostvarile značajnu pobjedu od 4:3 čime su zajedno sa STK Vrsar i STK Jadranovo s kojima se susreću u sljedećem krugu ostale u borbi za osvajanje prvog mjesta.

Pojedinačne pobjede za domaću ekipu ostvarile su Martina Jukić, Mirela Crnilo i Nikolina Žlimen te par Jukić-Žlimen.

 

Podijeli