Novosti Sport Događanja

Težak poraz NK Jaske na domaćem terenu

22.05.2018. / Redakcija

Nogometaši NK Jaske u nedjelju su na domaćem terenu pretrpjeli težak poraz.

Naime, u utakmici 26. kola 1 .Županijske nogometne lige momčad NK Mladosti (KS) je u mrežu domaćina uspjela utrpati čak četiri „komada“ i tako im nanijeti najteži poraz u proljetnom dijelu sezone u kojemu su Jaskanci vrlo dobro stajali: u deset utakmica uspjeli su skupiti sedam pobjeda, jedan remi te dva poraza.

Domaćine je već na samom početku utakmice načeo Luka Hasanović koji je u trećoj minuti izbio pred golmana Jaske te sigurno poentirao za 1:0.

Na drugi pogodak čekalo se gotovo do kraja poluvremena kada je u 42. minuti sutkinja Marijana Kumer dosudila kazneni udarac za goste. Siguran s bijele točke bio je Velimir Stunja koji je tako NK Mladost odveo na predah s dva gola prednosti.

Treći pogodak za goste stigao je tek u 81. minuti kada je sutkinja još jedanput pokazala na bijelu točku. Ovog puta siguran izvođač bio je Darijo Bušić koji je i u 90. minuti pogodio za konačnih 4:0.

Ovim porazom NK Jaska pala je na četvrto mjesto dok NK Mladost (KS) s tri boda prednosti ispred Jaskanaca drži treće mjesto.

Podijeli