Novosti Sport Događanja

Tomislav Matošević i Petar Šalaj iz Streljačkog kluba Jastreb kvalificirali se na Državno prvenstvo

10.05.2023. / Redakcija

Proteklog vikenda ekipa mlađih kadeta Streljačkog kluba Jastreb sudjelovala je na Županijskom prvenstvu u streljaštvu gdje su ostvarili rezultate na ponos svih članova kluba i Sportske zajednice.

Osim Tomislava Matoševića koji je sjajan nastup okrunio brončanom medaljom, normu za odlazak na državno prvenstvo u kategoriji kadeta osigurao je i Petar Šalaj. Također, uz Tomislava i Petra, na prvenstvu Županije sudjelovao je i Eduardo Magđinski koji nažalost nije uspio ostvarit normu, ali njegov stalni napredak obećava mu još bolji nastup sljedeće godine.

Iz kluba, njihova trenerica ujedno i tajnica kluba, Sanja Roškar ističe da ovime imaju izvrsno definiranu kadetsku ekipu koja će u sljedećoj natjecateljskoj sezoni predstavljati SK Jastreb i koji će se ravnopravno natjecati sa ostalim klubovima Zagrebačke županije koji imaju dugu tradiciju i strijelce sa izvrsnim rezultatima (SD Dubrava 1094, SK Ivanić, SD Pik Vrbovec).

Također, posebna zanimljivost i dodatna draž ovog rezultata jest da će Streljačkom klubu Jastreb ovo biti prvi nastup na nekom Prvenstvu Hrvatske u streljaštvu nakon gotovo 15. godina.

Iz kluba također zahvaljuju na potpori koju pruža Grad i Sportska zajednica u zadnjih nekoliko godina, pogotovo na unaprijeđenu uvjeta u sportskom objektu, poticanju i sufinanciranju školovanja trenera, te ulaganje u dodatnu sportsku opremu što su temeljni preduvjeti da klub može normalno funkcionirat, ostvarivati rezultate i učlanjivati sve veći broj novih članova.

 

Galerija slika

Tomislav Matošević i Petar Šalaj iz Streljačkog kluba Jastreb kvalificirali se na Državno prvenstvo Tomislav Matošević i Petar Šalaj iz Streljačkog kluba Jastreb kvalificirali se na Državno prvenstvo Tomislav Matošević i Petar Šalaj iz Streljačkog kluba Jastreb kvalificirali se na Državno prvenstvo Tomislav Matošević i Petar Šalaj iz Streljačkog kluba Jastreb kvalificirali se na Državno prvenstvo Tomislav Matošević i Petar Šalaj iz Streljačkog kluba Jastreb kvalificirali se na Državno prvenstvo Tomislav Matošević i Petar Šalaj iz Streljačkog kluba Jastreb kvalificirali se na Državno prvenstvo

Podijeli