Novosti Sport Događanja

Utrka u ciklokrosu na stazi parka Erdödy

27.01.2017. / majai

Klub koturaša Jastrebarsko će ove nedjelje, 29. siječnja, prvi puta ugostiti utrku ciklokros Prvenstva Hrvatske, a za utrku je već sada prijavljeno više od sto natjecatelja biciklističkih klubova iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

Utrka, koja će odlučivati o naslovu prvakinja i prvaka Hrvatske, održati će se na stazi koja prolazi najzanimljivijim dijelovima parka Erdody. Unatoč ne baš dobrim vremenskim uvjetima, za utrku je prijavljeno više od sto natjecatelja biciklističkih klubova iz Hrvatske, Slovenije i Italije koje će publika moći pratiti tijekom cijele utrke. Na svoje će u nedjelju zasigurno doći i gledatelji iz Hrvatske ali i inozemstva obzirom će utrku moći pratiti u izravnom prijenosu putem internet portala www.livestream.si.

Prve utrke na stazi dužine 2 kilometra krenuti će od 11:10 sati nastupom najmlađih kategorija, dok će posljednja utrka, utrka seniora započeti u 15:00 sati. Proglašenje najboljih natjecatelja uslijediti će odmah po završetku posljednje utrke, odnosno u 16:20 sati na prostoru amfiteatra u perivoju dvorca Erdody.

Organizator utrke je Klub koturaša Jastrebarsko, uz pokroviteljstvo Grada Jastrebarskog, Sportske zajednice Grada Jastrebarskog i Turističke zajednice Grada Jastrebarsko.

Podijeli