Novosti Sport Događanja

Vinogradar na Prijićev pogon slavio u Španskom

08.10.2017. / Igor

Nesretno ispadanje u Kupu protiv prvoligaša Rudeša nije ostavilo previše traga na Vinogradarove nogometaše, koji su smogli snage za novu prvenstvenu pobjedu i lov za Opatijom koja se u srazu protiv Udarnika spasila u 97. minuti. 

Vinogradar nije imao previše problema kod Španskog čiju su momčad porazili s 2:0. Dvostruki strijelac bio je nezaustavljivi Igor Prijić koji je već došao do brojke od 14 zgoditaka čime je prvi topnik lige. Pobjedom se Vinogradar primaknuo vodećoj Opatiji na samo bod zaostatka nakon što su Opatijci u domaćem susretu protiv Udarnika u posljednjim sekundama izjednačili na 2:2 ostavivši tako i dalje vodeća momčad prvenstva.

Uspješan gost bio je i Jadran koji je u Pazinu u istarskom derbiju s 2:1 porazio Pazinku. Do boda su u gostima kod Rudara došli nogometaši Vrbovca odigravši 0:0, dok je HAŠK na Krku kod istoimenog domaćina odigrao 1:1.

Domaće pobjede upisali su Maksimir koji je s 2:1 slavio kontra Vrapča, Dubrava Tim Kabel je s 1:0 porazila Dugo Selo, Zagorec u Krapini s 4:1 nokautirao bivšeg prvoligaša, Zagreba, dok je Trnje jutros s 5:0 slavilo u susretu protiv Segeste.

Podijeli