Novosti Sport Događanja

Vinogradar premijerno igra u Vojarni

10.03.2017. / Igor

Nogometaši Vinogradara na najbolji mogući način otvorili su proljetni dio prvenstva u Trećoj ligi. Na neugodnom gostovanju kod Trnja pogocima Prijića i Štuleca slavili su s 2:0 čime su zadržali prvo mjesto na ljestvici.

-Mislili smo da će biti teže, no uspjeli smo neokrznuto proći. To je iza nas jer već u nedjelju nas čeka dvoboj protiv Jadrana- kaže sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević.

Upravo će utakmica protiv Jadrana ući u klupske anale, jer Vinogradar će po prvi puta jedan prvenstveni dvoboj odigrati na lijepo uređenom kompleksu Vojarne gdje se užurbano radi na pripremi uvjeta kako bi se zadovoljili trećeligaški kriteriji za nedjeljnu utakmicu koja je na rasporedu od 15 sati.

-Vjerujem da ćemo uspjeti u našim naporima da stvorimo sve potrebne uvjete, a ovom prilikom pozivam sve navijače i simpatizere da dođu do Vojarne i budu dio povijesti- poručio je Višević.

Inače iz kluba pozivaju sve gledatelje da svoje automobile parkiraju kod Glazbene škole ili na velikom parkiralištu koje je nekad koristila vojska, jer automobilima se neće moći ući u kompleks Vojarne.

Podijeli