Novosti Sport Događanja

Vinogradar pripreme zaključio pobjedom

21.08.2017. / Igor

Nogometaši Vinogradara odradili su i posljednju pripremnu utakmicu. Na igralištu u Vojarni ugostili su momčad Vrapča koju su porazili s 2:0 uz zgoditke Bjelanovića i Prijića. 

Uoči susreta Vinogradar je predstavio i novog igrača Muhameda Alghoula koji je stigao iz Dubrave Tim Kabel. Da je Vinogradar spremniji i bolji od ostalih trećeligaša pokazao je i ovaj susret u kojem su igrači trenera Stjepana Gomerca stigli do još jedne pobjede, sedme u ovom ciklusu.

Dobro odrađene pripreme, ali i rezultati iz pripremnih utakmica zalog su optimizma pred start prvenstva u kojem će Vinogradar u nedjelju ugostiti Dugo Selo.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK VINOGRADAR – NK VRAPČE 2:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Bjelanović (42), 2:0 Prijić (57)
NK VINOGRADAR: Bašić, Šipuš, Bagarić, Ivkovčić, Povrženić, Šćrbec, Pavlešić, Terzić, Bjelanović, Prijić, Rupčić (još su igrali: Braje, Vukić, Miličević, Kovačić, Alghoul, Štulec, Ptiček). TRENER: Stjepan Gomerac
NK VRAPČE: Kovač, Jozanović, Vukadin, Lovrić, Zadro, Kižlin, Šteko, Salopek, Švigir, M. Galić, Beriša (još su igrali: Šonjić, Maljak, Fajdiga, Abazi, Jokić, Draganović, Radanović, Mršić, Štanković). TRENER: Stjepan Čordaš

Podijeli