Novosti Sport Događanja

Vinogradar remizirao protiv Dragovoljca

01.02.2019. / Redakcija

U drugoj pripremnoj utakmici nogometaši Vinogradara su se suprotstavili drugoligašu iz Sigeta momčadi Hrvatskog dragovoljca. U dvoboju igranom u Španskom svakoj je momčadi pripalo po poluvrijeme pa je susret završio „prijateljskim“ rezultatom 2:2.

Redizajnirana i pojačana momčad iz Sigeta je od prve minute zagospodarila terenom, a svoju dobru igru okrunili su pogocima Havojića i Jugovića. Drugo poluvrijeme donosi drugačiju sliku, a zeleni su ekipa koja diktira igru i tempo. U samu tri minute zabili su Igor Prijić i Matija Čakarun te utakmicu vratili na početak. Unatoč još nekim izglednijim prilikama rezultat se do kraja nije mijenjao. Nažalost, utakmicu je obilježila teška ozljeda Luke Čakaruna koji odmah po završetku utakmice morao na operativnih zahvat te ga očekuje dugotrajan oporavak.

Trener Gomerac je izveo zelenu u sastavu: Bogović, Grdenić, Bagarić, Ivkovčić, Mislimi, Hadžić, Dučkić, Povrženić, Vukić, Vila, Prijić (još su igrali Šolčić, Kelava, L. Čakarun, M. Čakarun, Pavlešić, Mihaljević, Džida, Ramčić).

Vinogradaru već u subotu slijedi utakmica protiv još jednog zagrebačkog drugoligaša. Naime, zeleni će gostovati kod Sesveta, a nakon toga slijedi im pripremni turnir u organizaciji NK Dubrave gdje će Vinogradar igrati protiv Dugog Sela, Kustošije i Maksimira.

(LC)

Podijeli