Novosti Sport Događanja

Vraća se novogodišnji turnir u gađanju zračnom puškom

27.12.2021. / Maja Peranić

Nakon dvije godine prisilne pauze, što zbog Covid -19 pandemije, ali i zbog obnove objekta streljane u koju je Grad Jastrebarsko uložio preko 120 000 kuna, na zadovoljstvo svih članova Streljačkog kluba Jastreb, organizira se tradicionalni Novogodišnji turnir u gađanju zračnom puškom na koji su pozvani svi zainteresirani građani.

Turnir će se održati u četvrtak, 30.prosinca i trajat će od 16 do 20 sati. Odmah po završetku turnira u 20 sati, održati će se i proglašenje najboljih u kategorijama žene, muškarci, djevojčice i dječaci.

-Streljački klub Jastreb poziva sve građane, a posebice mlade u pratnji roditelja da se upoznaju sa streljanom, što će bit idealna prilika za najavu škole streljaštva koju klub pokreće uz vodstvo trenera Damira Miljkovića – poručuju iz kluba i dodaju da će se turnir održati sukladno epidemiološkim mjerama.

Galerija slika

Vraća se novogodišnji turnir u gađanju zračnom puškom Vraća se novogodišnji turnir u gađanju zračnom puškom Vraća se novogodišnji turnir u gađanju zračnom puškom Vraća se novogodišnji turnir u gađanju zračnom puškom

Podijeli