Novosti Sport Događanja

Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović"

15.12.2017. / Igor

Protekle nedjelje, u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko održan je 26. turnir "JASKA 2017" te 20. memorijalni turnir " DAVOR POPOVIĆ ". Uz domaćine, kadete Košarkaškog kluba Jaska, nastupile su i momčadi Zapruđa i Podsuseda. 

Izrazitu dominaciju pokazao je sastav Zapruđa koji je uvjerljivo pobijedio oba protivnika, Jasku sa 75:44, a Podsused sa 78:45. U vrlo uzbudljivoj, posljednjoj utakmici turnira u kojoj su se susreli Jaska i Podsused, obje su momčadi imale vrlo izraženu želju za pobjedom. Ovog puta to je uspjelo gostima iz Podsuseda koji su slavili sa 60:55, te time osvojili drugo mjesto.

Najboljim igračem turnira proglašen je Darko Dujmović iz Košarkaškog kluba Zapruđe, dok je njegov kolega Jakov Lončar uz titulu najboljeg strijelca, pobijedio i u natjecanju u pogađanju trica.

Nagrada za najboljeg izvođača slobodnih bacanja, otišla je drugu godinu za redom u ruke mladog i vrlo perspektivnog Jaskanca Robina Vukovića, dok je u internom klupskom natjecanju "KOŠARKAŠ-POČETNIK", nagradu osvojio Tin Fresl.

Galerija slika

Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović" Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović" Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović" Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović" Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović" Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović" Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović" Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović" Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović" Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "Davor Popović"

Podijeli